Milan Gurović debelo NAGRABUSIO nakon tuče!
Milan Gurović, Foto: Starsport

Žestoko

Milan Gurović debelo NAGRABUSIO nakon tuče!

U velikom je problemu

Objavljeno:

Finale Kvalitetne lige Srbije između juniora Reala iz Beograda i Vizure obeležio je nestvaran skandal i tuča na samom kraju utakmice.

Nakon pobede Reala sa 74:73 nastao je pravi haos na terenu i nije se znalo ko koga udara, a u sve se umešao i trener pobedničke ekipe Milan Gurović, legendarni košarkaš.

Iz KSB stiže vest o privremenoj suspenziji Milana Gurovića, vlasnika kluba Real i nekolicine igrača oba tima. To je za "Sport Klub" saopštio Marko Strika komesar Kvalitetne juniorske lige.

- Čekamo da nadležni donesu zvanično mišljenje, pa tek onda možemo da preduzmemo konkretne mere. Do okončanja postupka, koji vode disciplinski organi KSS, privremeno su suspendovani Milan Gurović i nekolicina igrača Reala i Vizure. Tek kada nam stignu izveštaji zvaničnih lica turnira i organa KSS biće donete konačne odluke kolika je čija odgovornost u incidentu“, istakao je Strika i potvrdio nezvaničnu vest da je u sred takmičenja Realu oduzeto domaćinstvo završnog turnira.

- Turnir se nastavlja popodne, prema utvrđenoj satnici, u „Maloj Areni“ u Novom Beogradu. Današnji termini utakmica su od 17.00 i 19.30, a u nedelju se igra od 12.00 i od 14.30 časova“.

Ove utakmice biće odigrane bez prisustva publike.

Bonus video:

00:18

KK Crvena zvezda, KK Partizan, Delije, Pionir, večiti derbi

(Espreso sport/Kurir/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.